Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal vän jag försöker förstå mig på..


Nazister


Kan man krossa en skalle för att bli kvitt allt man känner inombords?
Vem är människa och vem ska leva vem ska dö? Avgör du?
Men vad gör man inte för att bli kvitt allt man känner inombords?
Vad fyller du för funktion?, i din kropp där allt hat föds?
....




Fri vers av Marriz
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 23:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här skulle lika gärna kunna vara skrivet till AFA-medlemmar.
2010-03-06

  Mats Henricson
Sjukt.....
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz