Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, vi drömmer bara om varandra numera.








och jag har förlorat mig
själv till livet
medan något annat
slukar dig levande

och allt jag kan göra
är att se på
och det gör så ont i mig
och drömmarna om oss
två.

jag håller hårt i varje del
som en gång knöt mig till
dig.
fast jag bränt upp varje
sak som jag ansåg vara fel.




för vi tär våra hjärtan itu
och det känns som att
världen som förut
snurrade runt dig har
tagit en annan riktning

och kanske gör det
mig ensam och vilsen
men jag är inte fri
och jag är ledsen för det
för det är aldrig någon
på andra linjen
som verkar nykter längre
för du lever bara berusad
i denna värld.

och jag tänker på våra
dåliga minnen
om och om igen
för de är egentligen allt
jag har.

och jag tänker på dig
hela tiden
och du finns där


och jag är så trött
på att plocka spillrorna
efter varje krossat hjärta

och jag sålde min själ
för längesedan
för den gjorde för ont

fast du köpte den,
såklart.




Fri vers av leika
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-05 23:59



Bookmark and Share


  Pytti
stark och sorglig text, berör mig
2010-03-24

  Patrik Englund VIP
titeln är ju bara så helt stört bra, hela texten är skitbra.
2010-03-06

    tehdog
vet inte hur man kommenterar en text som denna. Kanske med att säga att den berör; kanske genom att säga att jag till viss del känner igen en del.
hu.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

leika
leika