Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer inte på någon rubrik för det går tonårsströmselchocker till mitt hjärta nu.

jag vill inte vara kvar
i samma rum
för jag kan inte andas
och du har aldrig varit här
men ändå lyckas du
alltid förstöra atmosfären.
jag försöker blinka
dig bort
och lämna ditt namn
utanför min tunga
men du lämnar mig
aldrig.
du tar med en ny tjej
till visby för att träffa henne:
trots att det var
två veckor sedan du gick
ur ett förhållande.
varför är det bara jag
som skrattar?

när jag inte gråter
förstås.

du tog min värld
ifrån mig
och lät mig gå in i din
sedan skapade du
något nytt.

lämnade mig naken
med tunghäfta
och jag har inte ork
att klä på mig.
du knullar ändå
mina tankar
jämt.




Fri vers av leika
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-25 20:33



Bookmark and Share


    Den som skriver
jag blir så jävla tagen. varenda gång. dina texter är favoriter.
2012-07-28

  Fru Intighet
Åh, så fint.
Älskar avslutet.
2011-12-08

  volaille
så så så bra. slutet är klockrent
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

leika
leika