Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt...



jag försöker att fylla
ut tomrummet
i min säng
för den har blivit sådär
tom och ensam igen.

för jag kan inte fatta
och jag har vägrat
att förstå
hur du kommer
vara över andra
och låta dem förälska
sig i dig

för den tanken
spränger mitt hjärta
igen.

och mamma,
vackra mamma,
vaktar min rygg
och säger att
jag nog skrämt dig

och det är möjligt
att du,
du blev rädd
för jag hade
stora planer för
oss två.

för att jag aldrig
kunde se en framtid
utan dig.

men har legat här
i min säng nu,
i över 48 timmar
och det verkar
aldrig som
att hjärtat läker.

jag bara skriker
min smärta i kudden
och låter mina kinder
blötas.

men vilken medicin
botar ett trasigt hjärta?




Fri vers av leika
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 14:55



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra
dina ord tränger igenom
fastnade lite extra för raden
(för den tanken spränger mitt hjärta igen)
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

leika
leika