Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har ändrat din relationsstatus men du vill fortfarande knulla mig.

det är ett öppet förhållande,
skriver du.
men jag tror någonstans att hon
gråter sig till sömns
i tron om att du
är med någon annan.
för henne är det på allvar.
för det var så det var för mig,
också.

och du vill träffas ute,
knulla mig,
och sedan dra hem igen.
fast jag flyttat till egen bostad
i samma stad
är du så jävla rädd
för att somna med mig.

att känna värmen
och lukten
ifrån min hud.
som du brukade sakna
förut.
som skar oss samman
och fick oss att hata livet
när de 30 milen
var emellan oss.

så fort du skriver
är jag där
i tankarna
och du tänder mig igen
och jag som hela tiden
ljugit för mig själv
och sagt att vi brunnit ut.
fast jag insett,
att hos mig tar vi aldrig slut.

och jag vet inte
om du fortfarande älskar mig
eller att jag bara är bra i sängen.
för din förändrade
relationsstatus
förstörde min lycka den dagen
jag blev vuxen.

och jag tror hon somnar
gråtandes ikväll
för att du knullar andra.
och det var det
jag visste
hela tiden.




Fri vers av leika
Läst 531 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-17 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leika
leika