Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt blir Dag..

Mörkret täcker
över nattens stund
ljus gör sig redo
att åter lysa över dag








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-06 01:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
Minns sådana tankar speciellt då jag var nattvakt.
2010-03-08

  Nina Nightwish
Fint:)
2010-03-06

  walborg
Vackert och klokt! TAck.
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en strimma av tröst i det.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP