Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag gifter sig min syster Ann med sin Magnus i värmen på Gran Kanaria.


Till dig syster



Idag du kära syster är din och din sambos dag.

Idag ni gifter er på sydligare breddgrader.

Du säger idag "Ja" till din blivande man.

Din kärlek säger "Ja" till dig och ni blir ett.

Nu får ni vårda kärleken vara rädda om varann.

Att i både vått och torrt finnas vid varandras sida

är äkta kärlek då den är som bäst.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet till din syster!

"Att både i vått och torrt finnas vid varandras sida
är äkta kärlek då den är dom bäst"


Det är så sant ...


Hälsn. Ann
2010-03-07

  Suzy med punkterna
Så fint skrivet till din syster....alla lyckönskningar från mig!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld