Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man faller



så lätt att förstå sig själv när man ger upp
när man faller

men så svårt att förlåta sig själv när man inser
att man snart måste resa sig igen




Prosa av Vinnie
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 19:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt i prick.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie