Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie


Borta.kära.

Vi har fångat
vårsol

samvaro i stenstod.

Vi skickar dem till dig.

Hur rör bildliga livet dig.

Jag skäms och trycker på skicka.

Jag ville bara krama.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP