Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie, min dotter på behandlingshem.


Afton.kära.


Du har röster som
lägger orden för dig
som ängslas och som
fängslar dig.

kan jag måla bättre än de och
kan jag locka mer än de och kan
jag älska mer.

Kan jag bryta vägarna och
se
stigarna närmare dig

kan jag känna din puls i din handled kan jag
stilla
hjärtat.

Kan vi
någonsin mötas kära
i samma steg i

samma

ögon?

Kan jag någonsin ge dig
vilsamt kära,

Afton.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 21:25



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så sorgligt vacker.
2010-05-07

  ZARIFE DEMIR
Mycket känslofull!
Vännen!
2010-03-27

    baruk
Rörande, berörande!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP