Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta..

Lågor av kärlek
brinner i mitt hjärta
slår flammor omkring dess slag







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-06 21:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2010-03-08

  Anjeska
Eldiga rader! Låter som om du vore kär:)
2010-03-07

  aol
starkt,
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Rom 5:5
Skönt med sådana flammor.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP