Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lili Samuelsson

Kortikal representation, djungelgodis och plyschkuddar.

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-09 11:51



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, sötnos, kostfiber och vänskapstrudelutt
du e la go du
puss
2010-03-12

  aol
sämmer på prike, ler,
2010-03-11

  Suzy med punkterna
Snyggt!
2010-03-09

    Melona
Haha, helt underbar presentation Carola.
Lili är faktiskt det där, helskönt formulerat!
2010-03-09

    ej medlem längre
:-) träffprickat!
2010-03-09

  Nina Ahlzén
serotonin, dopamin; påskkanin!
2010-03-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
vän-likt
vänligt
fint
2010-03-09

  stenen/ Yv Ericsson
ursäckta min dumma jag..men jag förstår inte:)

fast tolkningar är ju till betracktaren, väl?
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren