Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Original..

Kopiera ord
kan man alltid göra
men originalet
kan bara jag
framföra..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-16 13:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-05-17

    Annika J
Så rätt!
Din dikt föder tankar!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP