Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan så

om jag blundar och
sticker ner fingret

ritar ett ormspår i glittrande sand

men det är kallt
åt helsike för kallt

allt det här vita är öken




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-07 14:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Visst är det ööööken! Gillade ormspåret du ritade!
2010-03-07

  Caprice! VIP
Den vanliga öknen är kall - på natten. Den här vita är kall dygnet runt. Och nu börjar till och med jag tröttna på den senare... ;-)

Öken, var ordet! Snygga kontraster och dubbelbetydelser. Kram!
2010-03-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
En otroligt rik bildstark knivskarp dit
tycker om
2010-03-07

  Suzy med punkterna
När öken känns kall....snyggt för ordet har ju dubbel betydelse;=)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren