Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så helvetes bitter

ja det är jag och
jag tänker unna mig den lyxen
vältra mig i den
spotta svära slita mitt hår
det tänker jag
precis hela dan
tänker jag
gnälla och skälla och spy
ilskan omkring mig
vräka den ur mig överallt
den ska få flöda
ta fart och
vidare ska jag vrida alla satans
djävulstyg tills de spricker i sömmarna
ska jag stampa på varenda sorgkant
tänker jag och
du kan sitta där
så blek om kinden lilla du
berta- fina bortskämdsson
och gruva dig hur  mycket du vill
när det inte står något om slikt
i dina glammiga självhjälpsmagazin




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 449 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-07 20:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt jä-a underbart Carola..UT MÄT BARE!!!
2010-03-08

  Trädflickan
Härligt få spy ur sig skiten. Skön text.
2010-03-08

  kråkan VIP
härligt befriande:)!
2010-03-08

  Taggsvamp
en boxningsboll eller body combat! Bra lite klurig text!
2010-03-08

  Eva Langrath VIP
Underbart ut med skiten bara Kram
2010-03-08

  Anita Hanssen
Superbt. Som vanlig lade jag upp ett garv, speciellt kul är :
"vidare ska jag vrida alla satans
djävulstyg tills de spricker i sömmarna"
2010-03-08

  Catharina Edin VIP
Skönt att höra att jag inte är ensam. Om att vara bitter.
2010-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här dundrar det från Tors hammare och vagn må jag säga
bra
...men jag tror man bara behöver tilla dig under foten så blir du gla
till till
2010-03-07

  Gunnel André VIP
Så skönt att se att nån satt ord på det tillstånd jag varit i ett bra tag. Och att veta att vi inte är ensamma, varken du eller jag. För visst är det renande att öppna ventilen!
2010-03-07

  Lavinia Röd
Ja, kom igen Carola!! Du har ju också så mycket hår så det kommer ändå inte att märkas imorgon ;)))) Uttrycket "berta- fina bortskämdsson" skrattar jag gott åt!
2010-03-07

  Måna N. Berger
Självhjälpsmagasin, dem kan man varken använda på dass eller tända i spisen med, och absolut inte ha någon nytta av när man verkligen kunde behöva lite hjälp, så svär och spotta, rasa ut! Ut med skiten!
2010-03-07

  Caprice! VIP
Ut med ilskan bara - hela dan, ja hela morgondan, eller hela veckan... Precis så länge det behövs. Annars finns risken att den förtär en inifrån.

En mall är bara det - en mall. En människa är så mycket mer. Ner med alla moderna Prokrustes-metoder!
2010-03-07

  Suzy med punkterna
Oj här var det fart, mycket snyggt!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren