Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännvin


Tung tristess.


Blandar sprit med sprit.

Erkänner min smuts och tar tag i min tystnad.


Nu väcks vilda vargar. Nu löper jag längs våta stigar. Nu vill jag blöda.


Nu är jag naken.


I käftar får jag skåda min egen existens.








Fri vers av ockerconny
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny