Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Kanske tyngde jag din lätthet


Men min tyngd i dig

Fick dig stadig


Kanske blev jag ett måste

När livet blev sådär klibbigt

Men din beska smak gav mig kraft att stå


Ibland

Blåser du förbi utanför och det är just då när kylan möter värmen i ett öppet fönster som allting känns bortkastat

Men ändå inte


För kanske var det just min tyngd som fick dig att flyga








Fri vers av ockerconny
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 23:44



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Denna är bra, väger tungt.
2009-10-07

    leelee
Gillar denna!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny