Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

I en spegelsal samlar jag

Ansiktslösa minnen


Där

Bland glas cirklar jag

Barfota


Och söker den

Regelbundenhet


Som fattas mig


Som klyver min hållning


Och

Där

I brännpunkten av all återgivelse


Begriper jag

Att


Min tillvaro

Och

Mitt förflutna


Består

I detta

Kalejdoskop






Fri vers av ockerconny
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny