Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla Andan

Syret som bär

Mig


Är från

Orden

Som

Skär i dig


Och i styrkan

Från

Mig


Får du

Luften

Tillbaks










Fri vers av ockerconny
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny