Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HatHatHat

Ifall du undrar

Älskling


Varför

Mitt mörker

Är så

Kompakt


Blev jag

Flera gånger

Våldtagen

Som barn




Ifall någon

Frågar

Dig om

Mig


Älskling


Bara svara

Att

Han blev

Knullad som

Barn


Då förstår

Alla


Eller

Ingen




Fri vers av ockerconny
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-19 20:39



Bookmark and Share


  frostblomma
Gillar formen. Fin!
2010-03-07

  peter markurth
bra flyt
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny