Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation

Träng in i mig





Låt min ensamhet få hata

Låt den slåss

Låt den blöda sitt sår

Låt den salta din hud


Men håll om den

Älskling

Håll ner den


Lämna mig inte

Avskild


Jag behöver din närvaro

För

Att undvika min

Permanenta


Frånvaro



Stanna

Jag ber dig


Du är mitt

Bandage




Fri vers av ockerconny
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 21:46



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
den här berörde på något sätt...annorlunda. de sista fyra raderna kan texten klara sig utan, eller flyttas på? men jag gillar, det var ett tag sen den här känslan och dess derivat blev beskrivna på ett enkelt och samtidigt målande sätt.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny