Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lämnade Norrköping bakom mig...

tvåhundratrettioåtta
kilometer bakom mig
och jag stannade till
för värmen var intensiv
och mitt bröst värkte

blundade för att svalna
en stund på riksväg
fyrtio blev minst femton
tårfyllda tankar av bensin
tolv och trettio blev
femhundra sjuttioett

och jag var åter
i Göteborg





Fri vers av Fredric
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-05-17 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric