Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt över mig själv och bedriften att stå på skidor i nio mil och nästan tolv timmar...




11.26.48

 

Från Sälen till Smågan tog det tid, minsann!

Trängdes då med 16.000 andra i spåren.

Men vilken tur att jag till Mångsbodarna hann,

i en känsla av att vara en i skocken av fåren.

 

I Risberg gick ryggen av

men det struntade jag i.

I Evertsberg hade jag skoskav

men fortsatte ändå förbi.

 

Till Oxberg var det mycket neröver.

I Hökberg hade jag ej tid att stoppa.

I Eldris grät en kvinna över

en mugg med tappad blåbärssoppa.

 

Sen var det bara 9 km kvar

till målet i Mora - skidades med måtta.

Och min sluttid den var

elvatjugosexfyrtioåtta.

 

Stel i kroppen öm som fan,

men jag gjorde det i alla fall.

Nästa år jag kanske kan,

ha en annan tidsintervall.

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 13:20



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Oj, den här hade jag missat!
Grymt av dig! Fast min storasysters tid var bättre... :) Fast jag skulle inte komma en meter...

Jag blir grymt sugen på blåbärssoppa nu!
Kram
2010-04-12

  Lavinia Röd
Inte illa jobbat! Jag är djupt imponerad och förstår att du är stolt. Tack för trevligt sammandrag av erfarenheten. Lider med kvinnan som tappade sin blåbärssoppa...Hon hade nog lågt blodsocker...
2010-03-09

  Baystream
bra jobbat!
2010-03-09

  grodsaker
bra jobbat

både i spåret och på pränt!

vad är en mugg med tappad blåbärssoppa
ibland det som behövs
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk