Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cathy

Solvirkar små barkbåtar 
vid bäcken

fnittrar och
lyser mig

flyter dem

viftar på en tå

guppar på en våg

fast ibland gör det ont
som en gråt

men hon blåser
alltid efteråt

ett varsamt förlåt




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-09 13:31



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
"fnittrar och
lyser mig"
cathy som marängswiss
2010-03-12

  aol
fint fångat
2010-03-11

  Anita Hanssen
Jättebra. Man blir verkligen upplyft av din formuleringsförmåga.
2010-03-10

    Jnåt
mycket fint skrivet om en fin människa!
2010-03-09

  Suzy med punkterna
Underbart helt enkelt och speciellt sista raden som pricken över i;=)
2010-03-09

    ej medlem längre
jisspes amalias himmelstoppar så fint! *gladgladigast*
2010-03-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så bara mjukt fint po-et-rätt-erat
2010-03-09

  Eva Langrath VIP
Så fint fångat
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren