Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låten bör lyssnas på samtidigt...
http://www.youtube.com/watch?v=vfybcej2F-M




till underlandet... (ur spår)

jag ser himlar
överallt
runt omkring
kring

jag blundar
för att vakna
från mitt
fall av frihet

djupt där nere
finns underlandet
faller
jag faller

längre än någonsin
stannar tiden
i mina tankar
av brutna ben & drömmar

jag skrattar inte längre
för molnen
fastnar i min hals
jag kvävs

mina ord tystas
av altostratus
tyngandes
mitt svalg

himlar
alla dessa förbannade himlar
överallt
runt omkring (molnen)

jag gråter inte längre
för mina ögon
har ersatts
av jord

jag öppnar
mitt hjärta
jag faller
i frihet


jag faller
tungt




Fri vers av Fredric
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-09 18:18



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Underbart.
2011-01-21

  Jocy Joyless
jättevackert!
2010-12-21

  Caroline Lundström
Starkt! Vackert.
2010-03-10

  Roula O
berörande rader som känns tunga...mkt bra!
2010-03-09

  etthjärtaäralltidrött
ja, så underbart bra. men svårt.
2010-03-09

  lodjuret/seglare VIP
jag
faller
faller
faller
för
den
här
texten
2010-03-09

  Ex¤animo
släppa taget... släppa jaget... dö, men kanske ändå överleva... transformeras... vackert.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric