Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verwiele doch...


där absiden rämnar


och här är ännu en plats
där du tänkte på någon annan

bergstopparnas operahjältar
spelar skräck i ryggen på vinden
viskar om det som inte är

en slöja av armerad betong
samlar kladdig höstsol
till en sammetslen honungskaka

i denna stad av kyrkor
under katedralens hjälmvalv
var du ett dopfund, minns du?




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-09 21:35



Bookmark and Share


    annanstans
grym!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit