Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet,styrka och rekommendationer.


Jag svävar ut i en predikan om mina visioner.
Du suckar åt mina naiva försök att måla drömmar.
Jag ser direkta anspelningar på krav i dina ögon.

Hårda slag,
En skör själ,
Missförstådd.


- Regler min vän, regler!, upprepar du bestämt.
Jag har slutat lyssna på dina gyllene paragrafer.
Du är frustrerad över min inställning till livet.
Jag funderar på om jag verkligen är så disträ,
Som de säger.

Hårda slag,
En skör själ,
Missförstådd.


Så tillslut börjar jag ursäkta mig.
Du säger att jag är originell.
Jag vet inte hur jag ska tackla ordet.
Du ler åt mitt kamouflerade yttre.
Mina tankar flyr iväg inåt till min mage.
Bubbel, bubbel, orolig känsla.

Missförstådd.




Fri vers av "Dempa"
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-10 12:44



Bookmark and Share


    jamming223
Fantastiskt stark dikt. Verkligen fascinerande, men originella vinklingar.
2012-09-26

  stenen/ Yv Ericsson
bra överförd. känsla.
2010-03-19

  Eaglemountains VIP
I sanning sagt
2010-03-14

  Matilda Linnéa Tinér
grym poesi som alltid,
gillar detta :)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"