Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Catharina Edin

Att livet har sina stunder,
ramlande och
stötande i rullande krumbukter

mellan psykedeliska regnbågar
irrvägar och
hjärnvägar

snurrar stationerade grådagar
i tårslask
vitterhjärtan och
magplask.

 

Du är min röst i natten ; Catharina.

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-10 13:12



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, catherianskt så det skvätter och kippar om det
2010-03-12

  aol
så bra tolkar du din vän,
2010-03-11

  Suzy med punkterna
Förtjusande fint!
2010-03-11

  Elaine.S VIP
Helt underbar dedikation om er vänskap:)
2010-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart tecknat om vänskapen.
Så fint Carola.
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
"Du är min röst i natten ; Catharina."

måste bara få tillägga, åååååh va fint!
2010-03-10

  Catharina Edin VIP
Mäh! Hur bär du dig åt, Carola; det är ju som det varit jag som skrivit! Jag är rörd och glad. Du är verkligen toppen, min vän!
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
HELT GENIALISKT!!!fAN VA BRA DU ÄR CAROLA:) BOKMÄRKS.
2010-03-10

  Mats Henricson
DIN röst framstår som OERHÖRT Stark den med !
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren