Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går


allt ska fly som löven
i den höstliga vinden
allt förgår
våra spår
stiger ut i rymderna




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-10 23:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord att begrunda som får mig att känna både vedmod och hopp.
Känslan förstärks av bild/ord kombinationen
2010-03-11

  Lavinia Röd
Ursnyggt Carola! Allt förgår....
2010-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar vacker dikt till underbart foto Carola.
Det fotot me like.
2010-03-11

  Catharina Edin VIP
Ut i rymderna, ja, det låter faktiskt härligt, och bra att det finns flera, och inte bara en rymd!
2010-03-11

    Max Poisé
du fångde verkligen hösten innan våren!
Bravo!!
2010-03-11

  Anita Hanssen
Slår an melankoliska strängar, men ljuvt.
2010-03-11

  Caprice! VIP
Ja, så är det. Denna känns som ett eko av Pär Lagerkvists "Det är vackrast när det skymmer" - särskilt slutet.

Ännu en glimmande pärla från minimalismens mästarhand! Den ska ner i asken, den med. Pärlan alltså, inte handen. Såja, inte trilskas nu... ;-)
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
att lämna på något vis? vintern kanske?
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren