Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde aldrig mörkret

 

det tog mig

hårt

 

sedan 

hårdast

 

hårdare nu än efteråt

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 408 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-11 20:37



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Med få rader beskriver du känslan.
2010-10-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt inkilade ord på så få rader
berör ont
du äger orden Carola
2010-03-12

  Catharina Edin VIP
En otroligt sorglig text som gör sig tung i mitt hjärta.
2010-03-12

  aol
nånstans så igenkännande inom mig själv, bra skriftat
2010-03-11

  infantsgame
Oj vad bra det här var o:
2010-03-11

    papillon
Du har ett vansinnigt fräckt förhållande till språket som gör mig barnsligt lycklig. Det är få förunnat att slå sådana knutar med fjorton ord! Hurrar, applåderar och sparar
2010-03-11

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. trollar gör du:) in i mörkret.
2010-03-11

  Suzy med punkterna
Du kan konsten att få mig att känna.......mer
2010-03-11

    ej medlem längre
så. trollar man med ord. jeppjepp!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren