Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

 

vågar du min allra tunnaste hud
vill dina händer

mitt nakna

bär dina
steg
brevid  mina
en stig

håller din röst hela vägen till min

då är det nog vi




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 780 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2010-03-12 13:40



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Jisses, nu läste jag den igen och blev helt tagen! Fantastiskt! Märkligt hur orden når oss på olika sätt olika dagar?
2013-04-12

    nånja
jorå så atte..den här golfströmmiga vinden gick igenom ett antal vinterjackor..
2012-05-07

  Anita Hanssen
BRAVO!
2012-03-30

    ej medlem längre
Jag ryser!
2011-10-12

  Suzy med punkterna
Mer än vackert
2010-03-14

  Catharina Edin VIP
Älskar ju slutraden, 'då är det nog vi'. Som en slutsats.
2010-03-12

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt ömt och vackert.
2010-03-12

    Melona
En mycket stark dikt, trots det tunna nästan viskande mellan raderna, denna tillbedjan, eller längtansönskan, så mycket hopp
och allvar det kan rymmas i ett om... En av de vackraste och skiraste dikter jag läst, den känns ända in. Tack.
2010-03-12

  Gunnel André VIP
Alltså, Carola, detta är det känsligaste och finaste jag läst på mycket länge. Applådåska och bokmärke!
2010-03-12

    Bodil Sandberg
Den här dikten älskas - bär dina steg bredvid mina en stig ..så oerhört fint!
2010-03-12

  Lavinia Röd
Väldigt fint! Här lyckades du rama in något!
2010-03-12

  Elaine.S VIP
Så fint , så mjukt ...
2010-03-12

  Måna N. Berger
Med allvarsam ömhet, varsamt skrivet!
2010-03-12

    papillon
Tunn, spröd och skimrande text, med samma länge kvardröjande klang som i ett av farmors efterlämnade munblåsta vinglas - jag har sagt det förr och jag säger det igen - ditt handlag med språket är gränslöst och underbart
2010-03-12

  Åsa Pyke
Sprött och vackert skrivet. Ljuvligt!
2010-03-12

  Lili Samuelsson VIP
mm, det är det nog då
naket, skalat språk, ömt och tilltalande, mi lajk
2010-03-12

    ej medlem längre
underdundermegamaxikalas!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren