Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-11)


Smaken av en kyss

Och helt plötsligt
slår det mig att hennes kyssar (säkert)
smakar hallon och gräddvanilj.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-12 12:47



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst gör det
det här är
en, som vet!
2010-03-12

  Anders Nordlander VIP
eller varför inte jordgubb eller kiwi...
2010-03-12

  Larz Gustafsson VIP
JA!
Precis så!
Underbart!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn