Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min dyre vän, grå är all teori


det är inte dina tre ackord
som spelar på ensamheten
utan de nakna ögonen

hur du fortsätter stjäla kyssar
med ögonkasten




Fri vers av ljudit
Läst 1411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-12 16:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
tycker om dina texter, förmedlar verkligen känsla och bild
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit