Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida åker snart "hem"


Start åter.



Har jag sagt till dig dotter
att kramar ska stanna hos mig, att resedag är alldeles för nära.

Har jag berättat om min ohygglighetsaknad som mer

än mina tårar i din kudde..



Har jag väntetid
oändligt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-12 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP