Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag kan ge dig

 

är den milsvida ensamheten

 

vill du ha den




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 355 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-12 23:32



Bookmark and Share


  lycksele
Ja.
Vill du ha min?
2010-10-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tre rader fyllda av kompakthet som talar som flera skrivna sidor
2010-03-16

    Maria Malm
Endast tretton ord, men innehållet är långt större. Snyggt.
2010-03-13

  wayward - taiga
att - jag vill


en text, kort som en suck, men nog att vila i

länge
2010-03-13

  Lili Samuelsson VIP
här finns ett vemod, en önskan, men också en utsträckt hand, 3 rader om så mycket, lysande
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren