Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det går bra....när någon är riktigt lycklig, då kan ``attacker`` komma..


Illa uppförande..

När någon vill göra
någon annan illa..
grundar det sig ofta
på ren avundsjuka
den vill ju inget hellre
än att förstöra allt i sin väg..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-13 11:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det gäller att vara vaksam och inte låta något eller någon stjäla ens glädje.
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Det upplever man ju ofta t ex här på poeter.se men även på stadens gator.
2010-03-14

  walborg
Behovet av att förstora det goda, antingen det är relationer eller värden, finns dessväre litet här och var, och just nu anser jag att vår stora svenska självutnämnda "konstnär V" uppför sig mycket illa, liksom alla redaktioner som säljer sina produkter med god vinst.
2010-03-13

  Stefan Höglund
Det är sant tyvärr och destruktivt.
2010-03-13

  aol
en stor sanning bra skriftat
2010-03-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sure! Du har
så rätt!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP