Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

först kommer allt, sen kommer ingenting

Han var en sån som gömde hemligheter
i djupa bakfickor på jeansen

En sån som var sönderriven, trasig
på insidan,
men tunn på utsidan

Han hade alltid halsduken med sorg i
runt halsen

Hon var ingenting och han,

var beroende av ingenting.




Fri vers av teateatea
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-03-13 16:29



Bookmark and Share


  sellout
fin..:)
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea