Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycksalig visa om morgonen


Lyssna när jag talar till dig
hör
inte min röst
lyssna när jag sjunger för dig
hör
inte min ton

hör salighetens slinga
klinga i mig

Skåda när jag dansar för dig
se
inte min kropp
skåda när jag älskar med dig
se
inte min lust

se varlighetens vingar
svinga för dig




Bunden vers av SusieQ
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 22:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, vackert, starkt.
2010-10-31

  Anna*
Underbar skir vädjan om något större än det som är för ögonen! Gillar skarpt!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ