Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur titeln är den tagen.


Jag är förlorande
om jag ska tala

bredvid för hur talar en
sån
utan mål eller mening.


Och jag har tempererade bad
där jag vilat mig årsgång men

Stannat vid äldre.

Jag är ju en sån.

Men jag har talat och jag har målat.

Alla vandringar och jag så önskar att du såg

Morgonhimmel.


Här är levnad en rörelse av stråken och
jag har min melodi väl förankrad

Det är sällan paradmasken räcker tills
dagen ny gryr men jag
står.


Och kanske har jag dagskammen för mina ögon

Även om du inte såg.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP