Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglar

Vätskan sipprar sig ner i träet

Sprickor
Sprickor
Sprickor
-jag spricker

Reflektioner


Du menade så väl


Men du,

du glömde använda underlägg.




Fri vers av Karmaq
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 04:04



Bookmark and Share


    tehdog
rubriken ger en mysig stämning. kan inte sätta fingret. men rubriken. mh.
2010-03-14

  infantsgame
"Sprickor
Sprickor
Sprickor
-jag spricker"

Repetitionen där är så himla bäst.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq