Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kigalis Hjältar

Vi besökte åter igen dig
Än en gång Dig,

Formidabla är vad man kan kalla oss,
kallare kan man, vad är formidabelt?

kallare kan jag



I Uganda lyser solen.




Fri vers av Karmaq
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq