Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt torn

Silvergrå
vad vill du mig?
Simpla saker kväljer mig -

jag har ej tid för dig idag,
silvergrå, silvergrå

Länge sedan sist, jag vet
flitigheten döljer det,
det faktum att jag inte vet och kan förklara
varför jag så ständigt bara
lämnar dig i väskan min
silvergrå, silvergrå




Fri vers av Karmaq
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq