Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV 1991

Jay leno
var tog du vägen
de saknar dig här på daytime TV

femtio år
zombiegenerationer
alla är hemma och blickar mot de som vet bäst


jag väntar på gatan

i solsken och hagelstorm

tårarna blandas med regn och blir snö, blir till tö, vår och sommar



Lightyears of travel flow through my mind
Space pioneers, we're one of a kind




Fri vers av Karmaq
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq