Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retina

Paul Simon sa
det var här det hände
jag lånade din monokel och vände min världsvy
vi valde, tog och kände oss som tiotusen fler

tiotusen fler än det vi var

Paul Simon har jag kvar




Fri vers av Karmaq
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 17:47



Bookmark and Share


    Shush
Jag har ett väldigt invecklat förhållande till nostalgi, därför gillar jag detta. Perfekt balans mellan ångest och glädje.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq