Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

777

vi börjar om
en vit nyans
allt är glömt
en magisk trans

en magisk trans;

en magisk trans är vad vi ger dem
transmagi är vad de ser igen och åter står vi där
alltjämt vi lika långa är
en sanning, två, ett glädjeskri
jag ler åt alla, du, mig, vi


vi fångar moln med fingrarna
du ger mig lift på vingarna




Fri vers av Karmaq
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 14:59



Bookmark and Share


    tehdog
artisten och beundrarna.
ett steg högre än rock n roll.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq