Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack

Kung Karantän


Jag besökte ditt tempel, ditt fort, ditt hem igår
(utan översättare)

Jag förstod mer än dagen därinnan och dagen därinnan dess

dagen då vi slog våra gevär mot marken
dagen då du stammande lovade
lovade livet till mig och de vidriga individer du representerar
som kastar stenar på vattnet

berätta

om dina undersåtar
om dina kommandotolktar

1,2,3,Berätta

Kung Karantän

utan momentum och form är vi noll och ingenting
jag kunde se dig glatt studsandes på ytan
medans mitt tunga samvete sjönk




Fri vers av Karmaq
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq