Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nollfyranollnoll hjältar

tiden stannar in
vi vistas i ett svart hål
klätt med sammet, oändligt men tätt
tryckta vi trycker, nån sover nätt

04:00, om vi mätte tid
bara någon timme innan morgon tar vid

du, jag och två-tre till
världen stannar om vi bara vill

om någon minut är sista låten slut
04:15 brinner ljusen ut




Fri vers (Fri form) av Karmaq
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-01-02 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq