Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se så pass jag återvänder olyckan den kommer och vänder...


Mig och inget

känns som att leva är för tungt just nu

vill vara i fjärran sky

leva under en annans sol

skina i en annan ro

leva känns som det tynger ner

vill se en annans syn

smyga är en ängels tyngd

känns som att allt är i orons händer och

morgondagens skin inte återvänder.




Fri vers av Karl Springe
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe