Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försvann



Jag levde,

jag var levande.

Men du försvann,

också

din värmande famn,

känslan av säkerhet,

modet,

tryggheten,

allt som varit sant.

Du bara försvann.

Känslor utbyttes

av tomhet

och jag slutade

le.

Du bara försvann

och nu finns jag

inge mer.









Fri vers av Karl Springe
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 10:45



Bookmark and Share


  Gry Sol
Denna är riktigt fin!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe