Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckobringaren



Lyckan den kommer och går

men jag kommer aldrig förstå

vad är det som gör oss såhär

hur kommer det sig att vi hamnade här

lyckan den kommer och går

hur kommer det sig att det är vi två

hoppas denna lycka nu kan bestå

för jag vill det ska vara vi två







Fri vers av Karl Springe
Läst 1177 gånger
Publicerad 2010-04-24 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe